55.jpg

 

56.jpg

 

63.jpg

 

57.jpg

 

60.jpg

Juhannuksena kamera vähän niinkuin unohtui kun riitti tekemistä ja oli hauskaa. Kuitenkin jokusen kuvan sain talletettua ja kiva laittaa blogiinkin muistoksi muutamia kuvia juhannuksesta vuosimallia 2014. Meillä oli perinteinen juhannus herkkuineen, paljuineen ja ulkosaunoineen. Ilma oli kyllä mielenkiintoinen, lumi tästä olisi enää puuttunut! Välillä satoi ja paistoi, sitten taas satoi, mutta sateesta huolimatta grillattiin ja syötiin ulkona. Paljussa lämpötila kohosi +40C asteeseen ja mikäs siellä oli haaveillessa ja kuunnellessa vesisateen ropinaa, katto pään päällä. Mietiskelin tulevaa lomamatkaa.. syyskuussa pääsemme ainakin lämpöön, jos sitä ennen ei Suomen kesä yllätä ;) Toivotaan että toukokuun helteet palaisivat takaisin.

65.jpg

 

61.jpg

Kaiken kaikkiaan muistorikas juhannus takana <3 Toivottavasti sielläkin.