Aivan mahtava viikonloppu takana! Kirjoitinkin viime postauksessa että tällä viikolla kerron teille hieman tarkemmin missä olin viikonloppuna :) Matkustimme siis aamuvarhain lauantaina Ouluun ja tapasin siellä ensimmäistä kertaa osan CASAlaisista. Aivan ihania ihmisiä ja meillä riitti juttua aamusta iltamyöhään. Kiitos huipusta seurasta Heli, Anttis, Jaana ja Mia <3

Viiteen sisustusliikkeeseen tutustuttiin päivän aikana ja iltapäivällä kävimme vielä ravintolassa herkuttelemassa. Tosi lämmin vastaanotto odotti liikkeissä ja suurimmassa osassa vierailin ensimmäistä kertaa. Joskus pari vuotta sitten olemme käyneet shoppailureissulla Oulussa ja en edes tiennyt miten mahtavia liikkeitä sieltä löytyy. Mutta nyt tiedän.
Aloitimme kierroksen Spaziosta ja ensimmäiset kuvat ovat sieltä. Kauniita designsisustustavaroita liike täynnä kahdessa kerroksessa. 

3.jpg

 

2.jpg

4.jpg

8-horz.jpg

6.jpg

 

Seuraavaksi suuntasimme Decoraan, täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Niin paljon kaikkea ihanaa, katsokaapa vaikka :) Montaa erilaista tyyliä ja paljon värejä. Liikkeessä voisi ihastella ja kierrellä vaikka kuinka kauan.

12.jpg

11.jpg

19.jpg

17-horz.jpg

16.jpg

14-horz.jpg

 

Colore oli ihana, värikäs liike, jossa hyllyt olivat herkkuvärejä pullollaan ja katosta roikkui houkuttelevia pompomeja ja lippuviirejä. Kivoja juttuja juhliin, sisustukseen tai lahjaksi. Tyttöni varmasti kutsuisi liikettä Prinsessakaupaksi :)

20.jpg

22-horz.jpg

21.jpg

23.jpg

 

Stockmannin yläkerrassa sijaitsevassa KairaHousessa oli ihania juttuja niin kotiin kuin lahjaksi. Paljon kotimaisia tuotteita. Hotellissa avasin kassin ja löysin sieltä goodiebagin joukosta kortin johon oli kauniisti kirjoitettu ``Kiitos kun kävitte ja ihanaa kesää <3 `` Tuli niin hyvä mieli. Melkein jokaisesta liikkeestä saimme goodiebagit kotiin vietäviksi, kaunis ajatus <3

26-horz.jpg

27.jpg

25.jpg


Vaikka Oulussa olen käynyt ennenkin, niin ensimmäistä kertaa kävin torin rannassa, jossa oli aivan upeita rakennuksia, oi että! Ääneen ihmettelin miten olenkin voinut missata paikan aiemmin. Ehdottomasti seuraavalla kerralla kun matkustan Ouluun niin käyn uudelleen myös täällä. Yhdessä ihanista rakennuksista sijaitsi Lifestylenordic. Mikä tunnelma kun astuin sisään liikkeeseen. Yläkerrassa oli ihana pikku ikkuna josta näkyi kaunis maisema merelle päin. Liikkeestä olisin voinut kotiuttaa jokaikisen tavaran :) 

29-horz.jpg

31.jpg

37.jpg

35-horz.jpg

33-horz.jpg

Kävimme vielä kilistelemässä kuoharit ja syömässä herkulliset annokset kauniissa hirsirakennuksessa, ravintola Sokeri-Jussin Kievarissa.

40.jpg

43.jpg

41.jpg

44.jpg

Kiitos kaikille mukana olleille huipusta päivästä ja kiitokset ystävällisestä palvelusta jota saimme. Otetaan ehdottomasti uusiksi.Näin muuten samalla reissulla Jamie Oliverin pallogrillin livenä, aivan ihana! Grillin arvonta-aika päättyy huomenna, vielä ehdit mukaan täällä.

Mukavaa päivää!