1.jpg

Olen niin iloinen kun vihdoinkin koitti viikonloppu ja nyt saa vain olla. (Remppaa on tehty niin että sormet on maalitahroja täynnä ja polvet rikki konttauksesta ;D) Matot odottaa vielä ulkona telineellä sisään kantamista, sitten on mukava palata sunnuntai-iltana puhtaaseen kotiin. Mikäs sen ihanampaa kuin palata reissusta omaan rakkaaseen kotiin. Ensi viikolla kerron teille hieman lisää missä vietimme viikonloppua, mutta sitä ennen otin muutaman kuvan miltä näyttää kun meille astuu ulko-ovesta sisään :) Matto puuttuu lattialta, mutta muuten näkymä on tämä. Tervetuloa siis meille.

3.jpg

Löysin tuollaisen talon eteiseen, johon ripustan vielä koukut avaimille. Sopivan yksinkertainen lokerikko, mistä saa helposti napattua avaimet mukaan. Nyt saunan lämmitykseen ja pakkaamaan matkalaukkua. Moikka! Ja kivaa viikonloppua just sulle!

 

2.jpg