Vihdoinkin! Takaterassi on vihdoinkin valmis. Saako hehkuttaa, jee jee!! Terassillamme on kokoa n. 42 m² ja se onkin kesällä kuin toinen olohuone, jossa istuskellaan iltaan saakka. Portaat ja kaiteet sieltä on kuitenkin puuttuneet, mutta eivät enää :) Miehen kanssa yhdessä tehtiin kaiteet toiseen päähän sen jälkeen kun olin suunnitellut millaisen näkösuojan tuohon haluan. Portaat halusin joka puolelle ja hienot portaat sainkin! Tuohon portaiden viereen tulee vielä patio johon laitan ne tekemämme aurinkotuolit.

32.jpg

 

30.jpg

 

31.jpg

Olen niin iloinen kun kesän voi nyt viettää valmiilla terassilla. Pieni juttu tuolta kuitenkin vielä puuttuu, nimittäin katos sohvaryhmän ylle. Mutta se on pikku juttu se, kun meillä on nyt rappuset ;) Toiseen päähän tulee vielä samanlainen kaide, puut olen jo maalannut ruiskulla, kasausta vaille valmis. Minä lähden tästä tuoksuttelemaan vastaleikatun nurmikon tuoksua terassille. Pari tuntia menee kun leikkaan meidän pihan, eipä tarvitse tänään enää lenkille lähteä urakan jälkeen. Viettäkäähän tekin kiva päivä!