6.jpg

 

7.jpg

 

5.jpg

Ihastunut! No mihin? Tähän kasviin johon törmäsin puutarhalla, verililjapuu nimeltään. Puutarhalta sanoivat että syksyllä kasvin voi siirtää sisälle, toivotaan että kasvi pysyy hengissä ja saan siirtää sen sisätiloihin talven ajaksi. Laitoin vielä yhden muratin ruukkuun liljan seuraksi. Tämä oli se toinen idea minkä nappasin Kalajoen loma-asuntomessukohteen pihalta :)

Tänään on saunottu, paljuiltu ja grillailtu. Huomenna sama meno jatkuu, ah, niin ihana kesä!  Miehellä alkoi nyt vasta loma ja ei voisi enää parempia lomakelejä toivoa ;) Aamulla auton nokka suuntaa kohti kesämökkiä ja järvimaisemia. Odotan jo innolla että pääsen kalaan ja järviveteen uimaan. Nimimerkillä; kahdeksan vuotta sitten viimeksi uinut järvessä ;D Nyt on pakko, ihan pakko uskaltaa. Ei voi enää olla kylmää vettä näiden helteiden jälkeen, eihän?

Rentouttavaa viikonloppua <3