7.jpg

 

9.jpg

 

6.jpg

 

5.jpg

Kerroin teille aiemmin että hetken mielijohteesta lähdettiin hakemaan terassin kattoon tarvikkeet ja alettiin rakentamaan katosta terassille. Nyt se on valmis ja voi miten ihana tuolla on istua. Aurinko lämmittää valokatteen läpi ja vesisateella voi istua sohvalla kuunnellen sateen ropinaa. Minä jopa odotan ensimmäisiä sateita nyt kun katto on pään päällä, että pääsen tuonne tunnelmoimaan :D Eilen illalla sytytin kynttilöitä ja istuin iltamyöhään ulkona kynttilänvalossa. 

Terassi on ihan meidän näköinen ja musta-valko linja jatkuu täällä ulkotiloissakin, ripauksella harmaata. Nuo raidalliset tekstiilit sopiikin ulos paljon paremmin mitä sisälle. Jonkun ison runkolaventelin tai vastaavan kasvin haluaisin vielä terassille, saa nähdä vieläkö jostain sellaisia löytyy kun puutarhoissakin on alennusmyynnit alkaneet. Tästä tulee varmasti lempparipaikkani <3 

Edit. Lukijan toiveesta vielä kuva kauempaa terassin katosta:10.jpg