Kuvia kertyi paljon! Olimme siis loma-asuntomessuilla Kalajoella menneellä viikolla ja ajattelin laittaa blogiin kuvia tietyistä tiloista. Aloitetaan saunoista, seuraavaksi voisimme kurkistaa makuuhuoneisiin. Mökeiksi näitä kohteita ei kyllä voi kutsua, sen verran isoja lukaaleja ne oli :) Minun perinteinen mökki on haaveissa järven rannassa pihasaunoineen, josta ei ole löydy suihkua eikä sähköjä ja pihalla saa oleskella omassa rauhassa. Joskus sellaisen vielä omistan ;) Otin paljon kuvia myös pihoilta ja kukka-asetelmista, nekin viehättivät kovin. Mutta tässä nyt alkuun kuvia saunoista, ihastuttavia sellaisia!

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

 

7.jpg

 

8.jpg

 

9.jpg

 

10.jpg

 

11.jpg

 

12.jpg

 

13.jpg

 

14.jpg

 

15.jpg

 

16.jpg

 

17.jpg

 

20.jpg

 

21.jpg

 

22.jpg

 

23.jpg

Otin kuvat paikan päällä niin että ensin kuvasin messukohteen tiedot esittelytaulusta, jotta muistan mistä kohteesta mikäkin tila on ja sen jälkeen kuvasin sisätiloista. Jos joku kohde erityisesti kiinnostaa, laita kommenttia niin etsin tiedot mistä kohteesta tila on. Kävitkö sinä loma-asuntomessuilla? Mitä tykkäsit?