Suurimmassa osassa loma-asuntomessujen makuuhuoneista oli käytetty sängynpäätyseinissä tummempia pintamateriaaleja. Muutamissa kohteissa näki täysin valkoisia seiniä, silloin tekstiileillä oli tuotu väriä tilaan. Mm. oranssia, vihreää, turkoosia, ruskeaa, harmaata ja mustaa näkyi sitten taas tekstiilien muodossa makuuhuoneissa. Suosikkimakuuhuonekin sieltä löytyi tai oikeastaan kaksikin :) Näyttäviä tehosteseiniä, kauniita valaisimia ja tekstiilejä. Tässä loma-asuntomessujen makuuhuone kuvia, olkaa hyvät! :)

20.jpg

 

19.jpg

 

17.jpg

 

16.jpg

 

15.jpg

 

14.jpg

 

13.jpg

 

12.jpg

 

11.jpg

 

8.jpg

Alla toinen suosikeistani:

7.jpg

 

6.jpg

 

5.jpg

 

4.jpg

 

9.jpg

 

10.jpg

 

1.jpg

Ja tässä toinen minun mieleeni oleva makkari:

3.jpg

 

2.jpg

Kaiken kaikkiaan kauniita kohteita. Tältä osin loma-asuntomessukuvat päättyvät tähän postaukseen. Tekisi mieli tehdä vielä yksi postaus mielenkiintoisimmista taloista ja yksityiskohdista sisätiloista, mutta katsotaan nyt :)

IHANAA VIIKONLOPPUA!