1.jpg

 

2.jpg

Tämä maalausidea löytyi loma-asuntomessupihoja kierrellessä. Laitoinkin kuvan bongaamistani valkoisista koivupölkyistä yhden messutalon pihalla. Meidän koivupölkyt teimme jo keväällä ja nyt kun sain idean tuolta messuilta vielä maalata ne, niin pysyvät paremmin kuivana ja puhtaana kun istuinosa on maalattu. Sään armoilla kun olivat niin eivät millään kuivuneet vesisateen jälkeen, mutta nyt kun maalasin pinnan valkoisella talomaalilla niin pysyvät paremmin kuivana. Koivusta tehdyt pölkyt ovat kauniit ja noiden päällä lapset tykkäävät aina istua grillauksen ajan :)

Me täällä odotamme luomumansikoita, namskis! Omasta maasta on popsittu jo monen monta mansikkaa, mutta sieltä ei riitä pakkaseen asti, joten lasten mummu tulee kohta käymään ja tuo meille mansikoita lisää <3 Mansikkakakkuja ollaan syöty jo pari tälle kesää, mutta vielä voisi yhden tehdä. Mikäs sen parempaa kuin tuoreista mansikoista tehty mansikkakakku!

Vielä iltaan asti aikaa osallistua tähtimaton arvontaan, klik!

Lämpöisää päivää!