Elokuun iltojen hämärtyessä ajattelin kohta viritellä valot tuonne meidän katoksen alle. Varmasti kivan näköiset siellä! Pihalla on tullut oltua paljon tänä kesänä, niin paljon että sisustelut sisällä ovat jääneet vähemmälle. Tein yhtenä päivänä mahtavan löydön kirppikseltä, siitä tulette näkemään kuvia pian. Lomamatkalta ostamani kalusteet ovat edelleen kasaamatta, näillä helteillä on vain ihana olla ulkona ja nauttia kesästä. Jospa sitä sadepäivänä ehtisi nekin kasaamaan :)

Grillipaikalle ostin kolmionmuotoisen aurinkopurjeen, joka kiristettiin kolmen tolpan varaan. Kuumalla ilmalla varjon alla on kiva istuskella ruoan valmistuksen ajan. Tämän postauksen yhteydessä vastaan samalla haasteeseen, jonka sain Miialta Oma Koti Valkoinen-blogista. Kiitos <3 Kesähaasteessa vastataan viiteen pihakysymykseen.

50.jpg

Mikä on pihasi paras paikka?

Ehdottomasti takaterassilla, uuden katoksen alla sohvaryhmällä loikoilu :) Syön jopa aamupalani siellä aurinkoisina aamuina. Ja grillipaikka joka näkyykin yllä olevassa kuvassa. Kesän ajan olemme tehneet ruoat muurikkapannulla. Tälläkin hetkellä kun kuvat räpsin, oli tulet jo sytytetty ruoan tekoa varten.

Millainen on sinun ihana kesäpäiväsi?

Ihanaan kesäpäivään kuuluu aurinko, mukava oleskelupaikka (esim. järven rannassa mökkimaisemissa tai omalla takapihalla), hyvää seuraa ja kesän grilliherkkuja. Tällaisista päivistä olemme saaneetkin nauttia tänä kesänä useampina päivinä.

Onko sinulla jokin erityinen/erikoinen taito? Viherpeukalo?

No kasvimaan olen saanut aina menestymään että olisiko se taito :) Niin ja ensimmäistä kertaa löysin kasvin joka viihtyy ja kasvaa Sky Planter-ruukussa ylösalaisin. Useita eri kasveja ruukkuun kokeilin ja mikään ei menestynyt. Saniainen on ainut joka on kasvanut siinä jo puoli vuotta :)

51.jpg

Mitä värejä suosit sisustuksessa sisätiloissa ja mitä ulkona?

Sisällä meillä on valkoista, mustaa ja luononläheisiä sävyjä. Pirtsakoita värejä ei löydy muualta kuin lastenhuoneesta ja leikkimökistä :) Joskus aikoinaan on ollut turkoosi ja sininen kausi, mutta ne meni ohi :) Nämä nykyiset värit ovat minun suosikkeja ja niin myös koko perheen. Jos meille tulisi kovin paljon esim. pinkkiä niin uskoisin että miehellä olisi silloin pari sanaa sanottavana ;D

Ulkona on aikalailla samat sävyt, terassilta löytyy harmaa sohvaryhmä tummilla pehmusteilla, uusi musta sivupöytä (ei vielä kuvassa), vaaleita ja tummia tyynyjä. Mustaksi maalattu matto.

5.jpg

Lempikasvisi?

Voi niitä on paljon! En osaa valita vain yhtä.. kukista ehkä hortensia, yrttejä, viherkasveja jne..

 

Kesähaasteen voi tästä napata mukaan :) Kivaa keskiviikkoa!