Mustan pyöreän pöydän löysin ihan sattumalta ostosreissulla. Tällaista olin etsinyt jo jonkin aikaa sivupöydäksi takapihan katetulle terassille ja nyt se tuli vastaan aivan yllättäin Tigerissa. Metallinen pöytä ja kaikkea muutakin kivaa sieltä löytyi. Tigerista tekee usein hyviä, pieniä löytöjä. Itse valamani betonikupit pääsi taas koristamaan terassia niinkuin viime vuonnakin. Oksan maljakkoon leikkasin etupihalla olevasta isosta hortensiasta, en voi uskoa että se on edelleen niin kauniina! Ostin kukan jo aikaisin keväällä ja nyt valkoiset kukat ovat muuttuneet upean vihertäviksi. Ei minun varmaan tarvitse syyskukkia ostaakaan kun hortensia ja orvokit kukkivat näin kauniisti. Vielä kun saisi hortensian talvehtimaan jotenkin.. yrittänyt olen mutta vielä en ole onnistunut :)

1.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

4.jpg

Viettäkäähän kiva ilta! Täällä sataa vettä, ajattelin ottaa tabletin mukaan ja lähteä terassille katoksen alle istumaan. Blogikierrosta tiedossa ja samalla nautin kuuman kupposen kahvia rahkaletun, vaniljavaahdon ja itse tehdyn hillon kera, namskis!