21.jpg

Siinä se nyt ois!! Kirppikset kuuluvat ehdottomasti lempparikauppoihini, ikinä ei voi tietää mitä löytöjä sieltä tekee. Tällä kertaa iskin silmäni tarjoiluvaunuun ja en voinut kävellä ohitse vaan ostin vaunun samantien. Väri on just sopiva meille ja alaosassa voi säilyttää lehtiä ja lasin päälle tehdä vaikkapa asetelman. Eikö näitä ollut joskus kauan sitten sisustuksessa, vuosilukua en nyt muista?! Pidän tarjoiluvaunusta tosi paljon, olisi kiva tietää onko vaunu uusi vai vanha.. mitään merkintöjä en löytänyt.

Huomasin että eihän tässä ole enää kuukauttakaan kun lähdemme Espanjaan. Passit laitettiin samantien tilaukseen että ehtivät ennen reissua perille. Ihana kun Suomen helteet jatkuu ja kuukauden päästä saamme jatkaa kesää Espanjan rannikolla <3 Varmasti ikimuistoinen matka, kunhan selviän lennoista ;) Ei se lentopelko ole minnekään hävinnyt. Onko sinulla suunnitelmissa matkustaa lämpimään syksyllä/talvella?

20.jpg

Hyvää viikonloppua!