Heippa! Nyt on lomailtu ja Tampereen reissulta palattu kotiin. Löysin kivoja juttuja sisustukseen, kuten nämä mustavalkoiset matot meidän isoon wc-tilaan. Pyöreitä mattoja etsiskelin mutta kun sopivia ei vastaan tullut niin ostin nämä. Ja onhan ne ihanat!

Lapset olisivat olleet Särkänniemessä vaikka kuinka kauan. Päivällä siellä oli tosi paljon ihmisiä ja jonot olivat pitkät laitteisiin. Angry Birds leikkialue oli erityisesti pojan mieleen ja siellä vierähtikin tovi :) Otimme omat eväät mukaan ja hattarat herkuteltiin paikan päällä. Kuuma päivä oli, joten juotavaa, vichyä ja mehua meni paljon. Itse olin väsynyt päivän jälkeen kuumuudesta, mutta lapsia kuumuus ei näyttänyt häiritsevät kun oli niin paljon kaikkea nähtävää. Portilta vilkutettiin vielä heipat Särkänniemelle ja sovittiin että ensi vuonna taas nähdään ;)

1.jpg

 

2.jpg