59.jpg

 

58.jpg

 

57.jpg

Ihanuus on saapunut kotiin <3 Kesti hetken ennen kuin saimme sen kattoon, eteisen katosta kun puuttui pistoke. Minä malttamattomana tietenkin halusin sen välittömästi kattoon, joten ei auttanut iltamyöhällä kuin irroittaa pistoke toisesta huoneesta ja vaihdettiin rasioiden paikkoja :) Mies ihmetteli irroituksen lomassa että eikö voi odottaa aamuun, mutta ei, ei sitten millään ;D Naiset..                                 

Olen kauan haaveillut Artekin messinkisestä A330S valaisimesta ja nyt vihdoin hankin sen itselleni. Tämä on niin kaunis valaisin ja kun täältä meiltä löytyy muutakin `kultaa` niin ehdottomasti juuri tämä väri on meille paras. Kun Miia laittoi minulle viestiä että valaisin olisi myytävänä, niin en vaan voinut vastustaa :) siinä se haaveeni oli. Kiitos vielä Miia kaupoista <3

 

56.jpg

Aina kun kävelen valaisimen ohi, se muistuttaa minua läheiseni remontista, jonka sain nyt päätökseen. Valaisin on siis palkinto minulle tehdystä työstä <3 Mitäs pidätte? Minusta se sopii täydellisesti eteiseen, vasten mustaa seinää oikea kultakimpale!

 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!