Lupasin itselleni etten osta yhtään syyskukkaa terassille koska kesäkukat ovat vieläkin täydessä kukassaan.. no kuinkas kävikään kun näin valkoiset callunat Lidlissä. Kolme kassan kautta kotia ja istutuspuuhiin. Ja ostamani syyskukat menevät talven yli, sen isompia asetelmia en talveksi tee, tästä tuli niin kiva! Hain yhden tekemämme pölkkypenkin grillauspaikalta terassille, tällä tavalla sain nostettua yhtä ruukkua korkeammalle ja asetelmasta tuli parempi. Näkymä oven vieressä on nyt tämä.

2.jpg

 

1.jpg

Toisella puolen ovea hortensia kukkii edelleen komeasti, miten raaskin sen kohta ottaa ja istuttaa maahan. Liitutaulukivet ovat tällä hetkellä ilman tekstiä kun Tervetuloa-kyltti toivottaa vieraat tervetulleeksi. Pari vuotta sitten suihkuttelin kivet mustiksi ja olen tykännyt niistä niin paljon että ovat olleet terassille kesät talvet. Ja näkyyhän ne tuolla blogini bannerissakin.

Siitä tulikin mieleeni että olisiko jo aika hieman muokata tuota banneria, aika kauan ollut samana.. hmm.. moni on kyllä sanonut tykkäävänsä bannerista, kiitos vain :) Mutta jotain pientä muutosta se kaipaisi, tekstiä voisin ainakin kokeilla jotain uutta ja ehkäpä kuviakin hieman vaihdella. Mukavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolen! Ai että mä tykkään näistä isoista kuvista!! :)

3.jpg

 

4.jpg