72.jpg

 

70.jpg

 

71.jpg

Senkki on yksi parhaimmista kirppislöydöistäni ja se tuo lämpöä tänne mustavalkoisuuden keskelle :) Nyt kun syksy on virallisesti alkanut, on kynttilät nostettu kaapeista esiin ja iltaisin poltettu senkin päällä kynttilöitä. Lasten tekemät kuvat taustalla ovat oikeita taideteoksia, vieraatkin ovat ihastelleet tauluja kovin! 

Piakkoin koittaa meidän matka Välimeren rannikolle. Ajattelin laittaa teille muutaman postauksen ajastuksella tulemaan sillä välin, matkakuviakin luvassa sitten myöhemmin, tottakai. Sinne on luvattu ihanan lämmintä koko reissun ajaksi, vesisateista ei ole tietoakaan :) Tuossa tuumasin miehelle että minua ei haittaa millainen sää siellä on, vaikka sataisi vettä, pääasia että pääsee reissuun :) Sain outoja katseita tuosta hyvästä ;D 

Mukavaa syyskuun ensimmäistä päivää! Joko siellä on otettu kynttilävarastot ja torkkupeitot esiin?