84.jpg

 

85.jpg

 

86.jpg

Etuterassille on jo pienesti laitettu syksyisiä juttuja; lyhtyjä, kynttilöitä ja kukat on samat mitkä kesälläkin. Hortensia on kasvanut aivan valtavaksi ja valkoiset kukat muuttaneet väriä. Niin kaunis tuo punertava kukka että päätin olla ostamatta syyskukkia lainkaan. Kokeilen istuttaa hortensian myöhemmin syksyllä kukkapenkkiin ja toivon että se talvehtisi siinä, kiitos vain Titti vinkistä! :) Sitten saakin jo istuttaa kanervat ruukkuihin.

Tulppaanin sipuleita ostin viime vuonna reilusti ja melkein kaikki lähti kasvamaan, jes! Tänä vuonna saa yksi pussi riittää. Takapihalta en ole vielä kantanut rottinkisohvaryhmää varastoon kun meillä oli tarkoitus tässä syksyllä järjestää pienimuotoiset illanistujaiset ystäville. Saa nähdä keretäänkö ennen kuin sää kylmenee niin ettei ulkona tarkene enää olla. Laitoin jo tunnelmavalotkin katetulle alueelle, niistä voisinkin ottaa joku päivä kuvan! Joko teillä on piha tai parveke syyskunnossa? Kynttilöitä, lyhtyjä, syyskukkia?