89.jpg

Katsokaapa tuota kasvia joka roikkuu ylösalaisin! :D Saniainen on kasvanut aivan älyttömästi siitä kun sen Sky Planter-ruukkuun istutin. Kokeilin muistaakseni viittä eri kasvia ruukkuun ja ne eivät menestyneet ruukussa. Mutta tämä saniainen senkun kasvaa ja kasvaa. Kohta oksat roikkuu jo kahvinkeittimessä (tai roikkuu jo), joten pakko siirtää piakkoin jonnekin muualle tai napsaista oksia lyhyemmäksi. 

Sen olen huomannut että kun ruukku on täynnä vettä, niin silloin kasvi voi hyvin. Joskus unohdan täyttää ruukun vedellä ja sen kyllä huomaa kun saniainen alkaa nuupahtamaan, mutta hyvin on aina virkistynyt kun vettä on lisätty. Samanlaisia ruukkuja olen miettinyt ensi kesäksi katetulle terassille, niihin voisi istuttaa yrttejä kasvamaan. Kolme ruukkua eri korkeuksilla voisi näyttää tosi kivalta!

 

87.jpg

 

88.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa!