50.jpg

Ihan parhaat juomalasit nämä Iittalan Kekkerit eikä vain tyylikkään ulkomuotonsa puolesta! Joka päiväisessä käytössä meillä on kirkkaat Kartio-lasit, mutta silloin kun katetaan pöytä hienommin laitetaan pöytään Timo Sarpanevan suunnittelemat Kekkerit-lasit. Laseja olen metsästänyt kauan, näitä kun ei ole enää myynnissä missään uutena. Netin myyntipalstoilta olen laseja bongaillut, mutta pyytävät ihan hyviä summia niistä. Sain vuosia sitten lahjaksi neljä kappaletta kyseistä sarjaa ja jäi harmittamaan kun en silloin hankkinut lisäystä. 

Nyt kuitenkin vihdoin onnisti kun kirppiksellä tuli Kekkerit vastaan, aivan uusia ja hintaa oli muutama euro. Ei tarvinnut kahteen kertaa miettiä :D otin koko satsin ostoskoriin ja kävelin suupielet ylöspäin kassalle. Myyjä totesi kassalla että kylläpä sait edullisesti designlasit :) Nyt vitriinistä löytyy Kekkereitä x 8. Voi vitsi miten iloiseksi sitä voikaan tulla tällaisista pikkulöydöistä ja varsinkin silloin kun on kauan etsinyt kyseistä tuotetta.

51.jpg

Reipasta viikkoa!