nimet%C3%B6n4%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Blogi täytti tässä kuussa 4 vuotta ja sen kunniaksi laitetaan arvonta pystyyn! Uskomatonta että siitä on jo neljä vuotta kun white & black blogi näki päivänvalon :) Arvontapalkintona on aivan upea aito lampaantalja ja joku teistä ihanista lukijoista voittaa valitsemansa taljan itselleen <3 Voittaja saa siis valita itselleen mieluisimman taljan Taljakaupasta kahdeksasta vaihtoehdosta. Värivaihtoehtoja löytyy useita, on harmaata, valkoista, ruskeaa, mustavalkoista. Koot vaihtelevat 90cm-120cm välillä, todella muhkeita ja isoja! Meiltä löytyy yksi valkoinen ja mustavalkoinen talja ja olen tykännyt kovasti. Mikäs sen ihanampaa kuin käpertyä talven tullen lämpimään taljaan. Myös kiva joululahjaidea!

 

Osallistu arvontaan jättämällä vapaamuotoinen kommentti tähän postaukseen ja kertomalla mikä lampaantaljoista on mieluisin. Taljat löytyy täältä. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 13.11.2014 klo 22.00. Voittajan julkaisen blogissa heti seuraavana päivänä. ARVONTA PÄÄTTYNYT! Voittaja arvotaan 14.11.

 

Onnea arvontaan!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Taljakauppa.comin kanssa.