Täällä kaivattiin olohuoneeseen lisää lämpöä ja pehmeyttä. Ulkona on niin kylmä ja kolea sää että ulkoilutkin ovat jääneet vähemmälle ja ollaan käperrytty sohvan nurkkaan lasten kanssa pelaamaan pelejä :) Olkkariin olen tuonut lisää tekstiilejä, lampaantaljoilla saa sisustukseen pehmeyttä ja ihanaa kun saadaan koko talvi nauttia pehmoisista tekstiileistä <3

4.jpg

 

3.jpg

 

6%20%281%29.jpg

Ihanan pehmoiset lampaantaljat saapuivat meille Taljakauppa.comista yhteistyön merkeissä. Valitsin valkoisen taljan entisöimääni keinutuoliin ja sohvalle Dark Tops- mustavalkoisen taljan. Molemmat ovat pitkävillaisia, joka tekee niistä erityisen kauniit. Yllätyin myös taljojen koosta kun avasin paketin, ne ovat todella muhkeat ja isot, ei mitään pieniä taljoja :)

Sohvalle etsiskelin aiemmin torkkupeitettä, mutta talja on jo yksistään niin upea että en taida tuohon nyt muuta tyynyjen lisäksi laittaakaan. Terassin mustan pöydän toin sisälle ja otin kannen siitä irti ja laitoin sohvapöydän päälle, kiva tehdä erilaisia asetelmia pöydälle talven mittaan. Kynttilöitä on muuten polteltu tänä syksynä oikein ennätysmäisesti! Taas saan hakea uuden tuikkupussin, kun entinen alkaa olla lopuillaan. Ja ihana talvi vasta tuloillaan <3

2.jpg

 

1.jpg

Talja sopii keinutuoliin, ihan kuin se olisi tehty siihen. Tekisi mieli tuoda ulkoa sisälle takan ääreen yksi koivupölkyistä ja kokeilla taljaa pölkyn päälle, voisi olla upean näköinen yhdistelmä sekin! Verkkokaupassa on muuten nyt kaikki lampaantaljat alennettuun hintaan, taljat löydät täältä. Joko teidän kotiin on lisätty pehmoisia tekstiilejä? Ensilunta odotellessa..

 

Yhteistyössä Taljakauppa.comin kanssa.