20.jpg

 

21.jpg

Sisälle laitoin ensimmäisen joulukoristeen, en malttanut enää odottaa viikonloppuun. Lupasin lapsille että illalla laitetaan lisää koristeita. Ainakin joulukalenteri ripustetaan lastenhuoneen seinälle ja muutama muu koriste :) Yleensä olen laittanut joulukoristeita vasta joulukuun alussa, mutta olipa vaan kiva herätä aamulla kun tähti loisti ikkunassa. 

Nyt sais tulla lumet takaisin niin voisi sytyttää myös jouluiset ulkovalot! Niinkuin kuvista näkyy melkein kaikki lumi on sulanut pois. Niin tunnelmallisen näköistä oli vielä viikko sitten pihalla. Ajattelin tänä vuonna olla ajoissa jouluvalmisteluissa ja valmistelut aloitan kunnon siivouksella heti ensi viikolla. Saunan pesua, kattojen kuurausta, uunin puhdistusta ja kaikkea muuta mukavaa :) Onneksi mulla on täällä innokkaita apulaisia auttamassa <3 

Eilen valmistui yhteen huoneeseen betoniseinä ja voi vitsi että tykätään! Mieskin sanoi että tulipa siitä hieno! Kuvia tulossa seinästä viimeistään viikonloppuna :) Vielä iltaan asti aikaa osallistua lampaantaljan arvontaan (löytyy tuosta oikeasta sivupalkista). Ihan huikea määrä teitä onkin jo osallistunut. Kivaa päivää!