15.jpg

En malttanut odotella joulukuusen tuloon asti vaan hain takapihan metsiköstä pienen kuusen, josta tulee kotiin niin huumaava tuoksu! Tekisi mieli mennä nukkumaan tuonne vierashuoneeseen, kuusi tuoksuu niin hyvälle. Muutaman paperitähden ripustin oksille, muita koristuksia kuusi ei tarvitsekaan. Illalla sytyttelen kynttilät ja juodaan talven ensimmäiset glögit. Eilen leivottiin pellillinen torttuja, luumu- ja omenahillolla ja kaikki meni ennenkuin ehdin itse maistamaan :) Nopeat syö hitaat! 

Olisipa aamulla puurot syöty lautasilta yhtä nopeasti mitä tortut tekivät kauppansa. Pojalla on tapana katsoa piirrettyjä ja samalla syödä oikein hitaasti aamupalaa. Aina saa hoputtaa kun puuro kerkeää jäähtyä ennenkuin se on syöty.Tänä aamuna pojan puurolautanen oli pikavauhtia tyhjä mutta syöjä ei ollut suinkaan poika vaan meidän kissa :D Sinne meni kaurapuurot parempiin suihin. Siinä sai kaikki aamun naurut :)

16.jpg

Sisustusniksejäni voi käydä äänestämässä TÄÄLLÄ. ja joka päivä voi antaa äänen. Äänestysaika loppuu kohta ja teidän lukijoiden ääniä tarvitaan <3 Olen äärimmäisen iloinen jokaisesta äänestä ja mitä useammin äänestät sen paremmat mahdollisuudet on voittaa akkuporakone (arvo 469e).

ILOISTA VIIKON JATKOA!