arvontapaketti.jpg

Lupasin blogini facebook sivuilla että kun 400 tykkääjän raja ylittyy, kiitoksena arvon jotain kivaa teille lukijoille :) Pakettiin ostin sellaisia tuotteita jotka voisin heti kotiuttaa omaankin kotiin <3

Arvotaan sisustuspaketti, joka sisältää upean harmaan rautaisen korin, koriin voi laittaa esim. käsipyyhkeitä, wc-paperirullia tai käyttää vaikkapa keittiön tasolla tavaroiden säilytykseen tai hedelmäkorina :) Paketin mustia servettejä tähtikuviolla, hopeisen pöytäkynttilän ja valkoisen tuikkukupin. 

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

1 arpa kommentoimalla tähän postaukseen

2 arpaa saat jos tykkäilet blogini facebook sivuista (klik) + kommentoimalla tähän postaukseen

Muistathan mainita monella arvalla olet mukana!

 

arvonta.jpg

Arvonta-aika päättyy 15.12 klo 22, niin paketti ehtii voittajalle perille vielä ennen joulua. Voittajan julkaisen blogissa seuraavana päivänä.

Arpaonnea kaikille ja ihanaa viikon jatkoa :)

ARVONTA PÄÄTTYNYT!!