26-horz.jpg

Heippa :) Ihan ensiksi, kiitos! Kiitos teille jotka äänestitte blogiani Sisustusniksit-kilpailussa. Sain sähköpostiini onnitteluviestin, kolmas sija tuli. Ihan mahtava juttu!

Vaikka toiveeni lumentulosta ei ole toteutunutkaan niin silti joulumieli on täällä <3 Pikkuhiljaa koristellaan kotia jouluiseksi ja kuunnellaan joululauluja. Ensimmäiset joulukukat hain olohuoneen pöydälle. Vihdoin löysin valkoisia hyasintteja, kaupoissa oli vain sinisiä ja vaaleanpunaisia. Onkohan muuten tuoksuissa eroa valkoisten, sinisten ja vaaleanpunaisten hyasinttien välillä? Tuntuu että nuo valkoiset tuoksuu todella paljon. Astman takia piilotin jo ensimmäisen kukkivan hyasintin toiseen huoneeseen, tuoksui niin voimakkaasti. Joka joulu olen kyllä ostanut valkoisia hyasintteja mutta nyt tuntuu että tuoksu on vain voimistunut tai sitten mulla on nenässä jotain vikaa ;D

Tähän päivään on mahtunut paljon ilonaiheita, toivottavasti viikko jatkuu yhtä iloisissa tunnelmissa.

Joulumieltä sinullekin!