Olen kertonut blogissa opiskeluistani ja nyt valmistuin haaveammattiini sisustusalalta. Joskus kirjoitin tänne että kun opiskelupaikkaa hain, en edes uskonut että olisin kouluun päässyt kun minulla ei ollut alalta kokemusta. Silti päätin laittaa paperit menemään ja katsoa mitä tapahtuu. Tulin valituksi ja nyt opiskelut ovat ohitse, kuulkaas aivan MAHTAVA tunne!! Niin mahtava etten meinaa paikallani pysyä.

Kun kävelin koulun porteista viimeistä kertaa ulos, tein muutamat Hurraa-huudot ja hypyt ilmaan, olin niin onnellinen enkä oikein vielä autossakaan voinut uskoa että opiskelut ovat nyt ohi. Yhtään haikea olo ei tullut, olin vain niin iloinen ja hymyilin koko matkan kotiin :D Pienten lasten kanssa opiskelu oli haastavaa (montakohan kertaa sanoin miehelle että ei tästä tule mitään kun yömyöhään kirjoitin koneella, mutta silti en periksi antanut), iso kiitos menee lasten isovanhemmille, jotka auttoivat työn ohessa ja ottivat lapset hoitoon. Haaveet toteutuu kun vain uskaltaa tarttua niihin. Ajatella jos olisin jättänyt hakuaikana paperit lähettämättä, edelleen tässä miettisin ja haaveilisin sisustusalan opinnoista. Olen ylpeä itsestäni!

Tulevaisuuden haaveitakin pitää olla ja yksi kurkkii ihan nurkan takana, kunhan saan asiat eteenpäin. Innoissani odotan tulevaa. Valmistuminen oli kaikkein paras joululahjani <3

Ihanaa päivää sinne ruudun toiselle puolen ja muistakaa että haaveita pitää aina olla <3

200%20%283%29.jpg