nimet%C3%B6n.jpg

Perjantaihuomenta! Kukapa ei tykkäisi valaisimista? Täällä ainakin tykätään kovasti ja useampi valaisinhaave löytyy listalta :) Yksi haave on ollut saada näyttävä valaisin olohuoneeseen. Jo toissa vuonna meille tuli sisustukseen ripaus kultaa. Kirpputorilta löysin kultaiset pöytävalaisimet ja siinä se ihastuminen syntyi. Eteiseen ostin Alvar Aallon suunnitteleman kultakellon ja mustaa seinää vasten se onkin todellinen kultakimpale!

No nyt on yksi valaisinhaave toteutumassa olkkarin puolelle. Käytin valaisimeen palkintolahjakorttini, jonka sain Sisustusniksit kilpailusta. En malttaisi odottaa valaisimen saapumista, piti jo hieman photoshoppailla että millaiselta valaisin olohuoneessamme näyttää, heh ;) toivon että se on paikallaan vielä kauniimpi kuin kuvissa. "Aina kun näen kultaisen valaisimen, sinä tulet mieleeni" totesi ystäväni yhtenä päivänä <3 Näimpä, minkäs sitä ihastuksilleen mahtaa :)  Hyvää viikonloppua! Valaisin löytyy täältä (klik).

Kuva lainattu taloon.com. Postaus sisältää mainoslinkin.