Onko teillä tapana tehdä lupauksia seuraavalle vuodelle näin vuoden vaihtumisen kynnyksellä? Minä en muista että olisin koskaan luvannut mitään, mutta suunnitellut olen kaikenlaista mukavaa. Vuosi 2014 on ollut onnellinen, kiireinen, avartava ja tunteikas. Jos minulta kysyttäisiin mikä on jäänyt päällimmäisenä mieleen vuodesta, niin ensimmäisenä tulee mieleen valmistuminen. Pitkin vuotta ahersin opiskelujen parissa ja kiire oli läsnä. Nyt opiskelut ovat ohitse ja katse suunnataan tulevaan! :) Ensi vuoden alussa järjestän valmistujaiset lähimmille ystäville ja sukulaisille. Oman yrityksen perustaminen on käynyt mielessä, mutta se on vielä suunnitteluasteella. Saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan.

Lupauksia en siis ole tehnyt vuodelle 2015, mutta suunnitelmia on sitäkin enemmän ja haaveita. Hih, no yksi lupaus jonka myös pidän, on kuntosalikortin uusiminen :D Olen nyt kolme kuukautta käynyt salilla ja en enää osaisi olla sieltä pois, joten se on minun lupaukseni. 

Vuoden toiseksi viimeisenä päivänä on mukava muistella mennyttä vuotta ja kokosinkin muutamista blogikuvista kollaasin muistoksi :) Paljon on tapahtunut kodin sisustuksessakin; seiniä on maalattu ja tapetoitu, löydetty ihania kirpparilöytöjä, ostettu kauniita valaisimia, askarreltu Diy-juttuja, tehty juttua lehteen ja paljon muuta!

57-tile1.jpg

100%20%285%29.jpg

100%20%283%29.jpg

100%20%284%29.jpg

1-tile.jpg

100%20%282%29.jpg

100%20%281%29.jpg

55%20%281%29-tile.jpg

 

Tulen vielä huomenna toivottamaan teille kaikille hyvää uutta vuotta, mutta nyt kiitän tästä vuodesta.

Kiitos että olit mukana <3