Ihana viikonloppu alkoi just nyt! Iltapäivä menikin lumitöiden ja salin merkeissä. Eka piti käydä treenaamassa ja sitten vasta kotiin palatessa tein lumityöt. Toisinpäin jos olisin tehnyt niin veikkaan etten olisi enää salille kyennyt, sen verran paljon oli kolattavaa. Olihan urakka ja just kun sain lumityöt tehtyä niin taas siellä sataa. Ihanaa :D

Paljastettakoon nyt täällä blogin puolella että minulla on heikkous kynttilänjalkoihin, kynttiläkippoihin ja -lyhtyihin! (hih, täällä postauksessa se tuli osittain jo esille!) Voisin laittaa niitä vaikka joka tasolle mitä meiltä löytyy.

Ja ei, ei tämä ole ainut heikkouteni :D Tyynyt, valaisimet, kynttilät.. ja lista sen kuin jatkuu.. Tein kollaasin tuotteista jotka voisin heti kotiuttaa, kaikki niin upeita. Tom Dixonin messinkistä Etch kynttilälyhtyä* olen ihaillut jo vuoden ja nyt se olisi vielä alessa! Olisi aivan upea lisä olohuoneen tasolle muiden messinkisten juttujen seuraan. Toinen huokauksia aiheuttava on Multi Candle Pin-kynttilänpidike, johon voi asettaa useita kynttilöitä. Tällaiselle kynttilöiden suurkuluttajalle olisi oiva vaihtoehto. Kollaasista löytyy myös messinkinen Nappula* jota pyörittelin taas käsissäni joulun aikaan kaupassa. Yksi musta pieni nappula meiltä jo löytyykin. Messinki on tainnut tulla meille jäädäkseen. Kohta joudun lisäämään blogin sivulaitaan Tunnisteet-kohtaan uuden tunnisteen ;)

nimet%C3%B6n2.jpg 

 

Oikein ihanaa viikonloppua!

 

(Multi Candle Pin kuva lainattu KN2 verkkokaupasta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.)