27.jpg

 

30.jpg

 

26.jpg

Toiset ne tuo kotiin jo keväisiä tekstiilejä, minä kaipaan vielä ympärilleni lämpimiä ja villaisia tekstiilejä. En tiedä johtuuko se flunssasta vai mistä, mutta villahuovan alla on mukava olla! Ja siellä olen ollutkin koko viikonlopun (olin tosiaan jo sunnuntaissa :D). Löysin tuon ihanan 100% villaa olevan huovan Annon mallistosta, Kaarna nimeltään. Niin pehmoinen ja lämmin sävy. Tässä on ollut aikaa miettiä tulevia tarjoiluja valmistujaisiini sohvan pohjalla maatessa. Ajattelin että enemmän suolaista, vähemmän makeaa, koska juhlat painottuvat iltaan. 

Suolaiseksi purtavaksi ajattelin mm. lihavoileipäkakkua tällä jakamallani ohjeella, coctailpiirakoita munavoilla, katkaraputoasteja (Kiitos vinkistä, Syhi!), juustotarjotinta ja lihapulla-mozzarella?-coctailtikkuja itse tehdyillä dipattavilla kastikkeilla ja pari erilaista ruokaisaa salaattia. Jälkkäriksi sitten täytekakkua ja herkkudonitseja! Eiköhän näillä isompikin nälkä lähde! Pirtsakkaa tammikuun viimeistä päivää! Minä lähden pienelle happihyppelylle pihalle kun kuumetta ei ole :)

Ps. Hyviä boolireseptejä otan ilomielin vastaan.