55.jpg

53-tile.jpg

Hyrr..mikä pakkanen ulkona. Meinasin jäätyä kun kävin mutkan postilaatikolla ja puuliiterissä. Takassa on aamusta asti ollut tuli, sisällä on niin lämmin etten nokkaani työnnä ulos enää tänä päivänä :D Sisällä kun viettää aikaa niin pitää keksiä aina paljon touhuamista ja päätinpä ottaa valkoiset verhot pesuun, nyt tässä katselen verhottomia ikkunoita, miten avaralta näyttääkään. Meillä ei ole tainnut olla koskaan olohuoneen ikkunat ilman verhoja. Talveksi kaipaan verhoja ja silityksen jälkeen ne palaavat omalle paikalleen, mutta kesällä voisin ajatella ikkunoita ilman verhoja. Nuo tangot haluaisin vaihtaa lyhyemmiksi ja valkoisiksi, eivät sitten niin erottuisi valkoisesta seinästä.

Laitoin pitkästä aikaa taas tulppaanit pyöreään lasimaljakkoon, näyttävät niin hyviltä erilailla aseteltuna. Täältä voi kurkata viime vuotisen asetelman. Nyt palaan olohuoneen lämpöön takan ääreen ja istahdan tytön kanssa leikkimään Pet Shop-hahmoilla. Ihan lempparilelut tällä hetkellä :) Niin muuten, olihan minulla yksi kysymyskin! Olisiko teillä antaa vinkkejä HAY:n tuolin puhdistukseen? Uskaltaako sitä puhdistaa Universal Stonella tai jollain muulla aineella? Taakse oli ilmestynyt tummia sormenjälkiä, pelkällä vedellä ja ihmesienellä yritin ja sainkin osan pois, mutten ihan kaikkea.

Nyt muuten kun kuvista katsoo niin olkkarihan näyttää ihan hyvälle ilman verhoja! Eihän ikkunoissa ole pakko olla verhoja..

 Iloa päivääsi!

 

50.jpg