12.jpg

 

11-tile.jpg

Heippa! Pitkästä aikaa saunakuvia. Saunaa on aina hankala kuvata kun siellä on pimeää. Minun pitää hankkia kameraan lisäsalama, niin jospa sitten onnistuisi kuvat pimeällä paremmin. Päivät on jo paljon valoisampia kuin kuukausi sitten, mutta valoa saunaan ei juuri tule. Pitempiaikaiset lukijat varmaan muistavat että rakastan saunomista ja meillä saunotaankin melkein joka päivä. Tai oikeastaan joka päivä, ainakin talvella. Voiko olla ihanampaa sytyttää tulet kiukaaseen sen jälkeen kun on käynyt pitkällä lenkillä lumisateessa tai tehnyt raskaat lumityöt pihalla? Rentoutumiskeinona ihan ykkönen. Miehen isä toi meille ison kasan puuliiteriin koivuhalkoja ja koivupuista saa ehdottomasti parhaimmat löylyt. 

Kuvissa näkyy muuten uusi saunamittari. Löysin kuin löysinkin kauppareissulta kivannäköisen mittarin saunaan. Googletin hyvännäköisiä saunamittareita, kun edellinen tosiaan hajosi joulun alla (saunominen oli vaikeaa kun ei yhtään tiennyt paljonko asteita oli kun sinne meni ja 100C on jo ehkä hieman liikaa :D) ja yhtään varteenotettavaa vaihtoehtoa en löytänyt tai sitten hain vääristä paikoista. Nyt on kuitenkin vihdoin uusi mittari ja pääsee taas saunomaan normaali lämpötiloissa. 

Monesti ihmetellään miten me jaksetaan saunoa joka päivä :D Minusta se on niin ihana illalla lämmittää sauna ja sen jälkeen olla vaan, vaikka istahtaa tv:n ääreen jonkun hyvän leffan pariin. Se on minun rentoutumiskeinoni. Kuuluuko sauna jokapäiväiseen rutiiniin vai lämmitetäänkö teillä sauna pari kertaa viikossa vai harvemmin? Lumisateista keskiviikkoa!