nimet%C3%B6n7.jpg

 

nimet%C3%B6n5.jpg

Löysin mielenkiintoisen artikkelin jossa sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat kertoivat tämän vuoden sisustustrendeistä. Itse en sisusta trendien mukaan, vaan mistä pidän ja uskon että aika moni meistä tekee samoin :) Silti trendeistä on mukava lukea ja ehkäpä napata jotain kivoja ideoitakin mukaan.

nimet%C3%B6n6.jpg

 

nimet%C3%B6n.jpg

 

nimet%C3%B6n3.jpg

 

nimet%C3%B6n4.jpg

Kun vuoden 2015 trendejä lueskelin niin sieltä löytyi paljon tuttua, mutta myös pari yllätystäkin. Yksi niistä oli SININEN väri. Oumaigaad, mun nuoruusvuosieni lempiväri.. Väri jota ripottelin joka paikkaan ja voitte uskoa ettei kuulu enää ihan lemppareihini.. suurimman osan sinisistä tavaroista myin pois kyllästymisen myötä. Uskotteko jos kerron että mulla oli siniset verhotkin? Muutamat siniset kipot löytyvät edelleen kaapista. 

Sisustustrendeissä näkyvät mm. luonnonmateriaalit, valkoiset seinäpinnat, sininen väri, pastellinsävyt, metallivärit, harmaat puunsävyt mm. kelohonka (rakastan), viherkasvit, mattapinnat, teollisuus; rouheus ja metalli, etniset yksityiskohdat ja erilaisten muotojen ja materiaalien yhdistäminen.

Nyökyttelin tekstiä lukiessani moneen kertaan :) ainakin luonnonmateriaalien, valkoisten seinäpintojen, metallin ja rouheuden, harmaan puunsävyn, viherkasvien ja etnisten yksityiskohtien kohdalla. Ja erilaisten muotojen ja materiaalien yhdistäminen, sitä meiltä löytyy. Että jotain trendikästä meilläkin tänä vuonna ;) Niin ja ne siniset kipot :D mutta vahvasti uskon että pysyvät edelleen siellä kaapin perukoilla.

En kuitenkaan sano ettei enää koskaan.. pieni ripaus sinistä voisi ehkä ollakin ihan ok, mutta vielä en siniselle lämpene :)

Lämpenetkö sinä?

nimet%C3%B6n8.jpg

 

nimet%C3%B6n9.jpg

Täältä voi lukea jutusta enemmän. Kuvat lainattu tinekhome blogista. Viimeinen kuva lainattu täältä.

 

Leppoisaa loppiaisiltaa!