Voi ihanuus miten valoisaa täällä on, lumi tekee ihmeitä! Lunta tuli yön aikana niin paljon että saimme tehtyä ison lumilinnan pihamaalle ja muutaman lumilyhdynkin, johon saa illalla sytyttää tuikut palamaan. Tuntuu että päivät pitenivät samantien kun vuosi vaihtui :) Nautitaan nyt näistä keleistä ja ulkoillaan. 

61.jpg

Silläaikaa kun muut tekivät lumitöitä pihalla, minä sisustelin hieman sisällä ja riisuin samalla kaikki joulukoristeet pois. Kuusikin lähti pihalle vaikka olisi ihan hyvin voinut olla vielä loppiaiseen saakka. Yhteistyön merkeissä meille saapui ihania sisustusjuttuja UuttaKotiin- verkkokaupasta. Yöpöydän valaisimiksi vaihtui tällaiset suunnattavat messinginväriset valaisimet. Entiset valaisimet valaisivat liikaa, joten näissä on hyvä kun valon voi kohdistaa, jolloin se ei häiritse vieressä nukkuvaa. Meidän makuuhuoneen värimaailmaan olen erittäin tyytyväinen ja siellä ei olekaan sisusteltu pitkään aikaan. Mitä sitä muuttamaan kun tykätään tästä nyt niin paljon :)

63.jpg

 

65.jpg

 

60.jpg

Annoin joulukukille lisäaikaa katkaisemalla amaryllikset pieneen lasikippoon jonka upotin mustaan rautaruukkuun. Kun kevät koittaa vien ruukun terassille ja teen siihen kukka-asetelman, siihen asti ruukku saa ihastuttaa sisätiloissa. Ruukku on kestävä, täyttä rautaa, joten painoa löytyy. Minusta asetelmasta tuli tosi kaunis ja mustavalkoinen (yllätys, yllätys!) hyvin voi pitää asetelmaa tuossa pöydän päällä. UuttaKotiin verkkokaupassa on Tammiale meneillään, kannattaa kurkata mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy!

62.jpg

Postaus tehty yhteistyössä Uutta kotiin.fi kanssa.