29.jpg

 

25.jpg

 

28.jpg

Heipsis! Juuri kun viime postauksessa hehkutin miten akut on ladattu täyteen, niin eiköhän iskenyt kunnon flunssa päälle. Puolet perheestä flunssassa, toivotaan ettei kestäisi viikonlopun yli ja että muu perhe säästyisi taudilta. Nimittäin minun pitäisi jo aloittaa siivoukset ja leipomiset tulevia juhlia varten. Vein matotkin jo pesulaan. Pientä piristystä kaipasin flunssan keskelle ja kun flunssalääkkeet eivät auta niin kukat auttaa aina :D Kevään ensimmäiset helmililjat (valkoisina ostin, mutta sinistä sieltä puskee!) oi että, on ne kauniita, sinisinäkin!

Keittiö kaipasi lisää vaaleutta, ollaan oltu nyt pari kuukautta ilman pöytäliinaa, mutta nyt halusin taas silittää valkoisen liinan pöydälle. Tuli heti paljon valoisamman ja vaaleamman näköistä. Olen miettinyt jos myisin tuon meidän ruokailuryhmän ja ostaisin tilalle ison pyöreän pöydän, johon sopisi kuusi yksinkertaista tuolia ympärille. Tori.fistä olenkin katsellut löytyisikö tarpeeksi isoa pöytää, jonka voisin vaikka itse kunnostaa mutta vielä ei ole tärpännyt. Keittiömme on juuri sen mallinen että sinne sopisi myös pyöreä pöytä ja en vaan saa mielestäni miten kauniilta se näyttäisi tuossa. Mittailin jo valmiiksi ja hyvin sopisi tilaan. Vielä kun saisin miehen vakuutettua siitä että mahdutaan ruokailemaan pyöreän pöydän ympärillä ;D Nyt lämmintä juomaa keittämään ja riisityynyä mikroon että selvitään tästä flunssasta! 

Terveempää viikkoa teille, palataan taas <3