Uskomattoman kaunis aamun hetki oli pakko ikuistaa kameralle, vetäisin vain ulkovaatteet pyjaman päälle ja menoks :) Omaa pihaa kauemmas ei tarvinnut lähteä. Lumen määrästä voisi päätellä että täällä on täystalvi meneillään. Mutta kevät on tullut, sen tietää siitä kun räystäistä tippuu vesi ja linnut visertää. Tässä teillekin piristystä torstaipäivään!

6.jpg

 

4.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

1.jpg 

Viimeisestä kuvasta jos mistä tulee kevät mieleen, ei näy lunta missään. Talvi oli kiva, mutta oikein paljon tervetuloa kevät <3 Kevät ja kesä ovat sellaisia vuodenaikoja että niitä odotan ehkä enemmän mitä muita. Viikonloppuna pitää muistaa laittaa ensimmäiset siemenet purkkeihin itämään.

Olen muuten koko viikon nukkunut pellavalakanoissa ja voi miten ihanat ne on. Huomenna tulossa postausta niistä. Nyt tuonne kuvien maisemiin lenkille, moikka!