34.jpg

 

32.jpg

Lauantaina vietimme kotonamme valmistujaisiani ja oli kyllä niin upea ja mahtava päivä! Aamu oli vielä kiireinen kun viimeisiä kastikkeita ja salaatteja tein, onneksi äitini tuli auttamaan. Sitten pystyi keskittymään vain juhliin kun ensimmäiset vieraat saapuivat kello kaksi. Minulla oli musta pitsimekko (laitoin kaapista mekon päälle, kun en löytänyt enää uutta mekkoa kaupasta) kultaisine koruineen ja mustat korkkarit. Ja kerrankin muistettiin ottaa jopa perhekuva koko pesueesta, yleensä sitä on itse aina kameran takana, mutta nyt oli hyvä hetki ottaa kuva koko perheestä kun oli juhla-asutkin päällä :)

 

44.jpg

 

40.jpg

 

41.jpg

 

43.jpg

 

39.jpg

 

38.jpg

Noutopöydässä oli paljon suolaista mm. voileipäkakkua, piirakoita ja munavoita, juustotarjotin, katkaraputoasteja, kastikkeita, erilaisia salaatteja.. Makeat herkut katoin suoraan pöytään. Mustavalkoinen, yksinkertainen kakku jonka koristelin tulppaaneilla :) Laitoin tulppaanin varret vain tuorekelmun sisään. Tulikin tosi kivannäköinen koristelu. 

 

37.jpg

 

36.jpg

 

35.jpg

Juhlat jatkuivat yömyöhään kun ystävät jäivät vielä juhlimaan sukulaisten lähdettyä, meillä oli kyllä niin hauskaa että sai nauraa vedet silmissä :D Sain myös aivan ihania lahjoja, kuvissa näkyykin osa niistä. Takana pilkistää haaveilemani pellavalakanatkin! Laitoin heti lakanat pesukoneeseen enkä malta odottaa että saan ne pedattua sänkyyn. Pellava tuntui tosi pehmeältä, nämä on siis ne Hobbyhallin Koodi-lakanat, mitä moni teistä suositteli tuolla aiemmassa postauksessa kun kyselin kokemuksia pellavalakanoista.

31.jpg

 

30.jpg

Nyt arki alkoi, mutta ei haittaa, oli niin kiva viikonloppu että sitä muistellaan vielä pitkään <3 Ihania ihmisiä ympärillä <3 Mukavaa viikon alkua!