10.jpg

 

12.jpg

Tein nopeasti itse muutaman paperipussin, kun en löytänyt valmiina pieniä paperipusseja kauppareissulta. Ostin yhden pitkän kukkapussin ja leikkasin sen keskeltä poikki. Pohjasta tehdystä pussista ei tarvinnut kääräistä kuin reunat rullalle ja pussi oli valmis. Yläosan leikatusta pussista niittasin pohjan umpeen ja kääräisin vain yläreunat samalla tavalla, näin sain kaksi sopivan kokoista paperipussia, ei paha 50snt pusseiksi :) Paperipussin sisällä on tavallinen maljakko, kiva välillä katsella leikkokukkia hieman erilaisessa `maljakossa`. Jos mulla olisi hyvä käsiala näihin voisi myös kirjoittaa mustalla tussilla tekstiä, mutta itse jätin pussit yksinkertaisuudessaan tuollaisiksi. 

Urheilun myötä olen muuten innostunut katselemaan kaupoissa kaikkia terveellisiä juttuja :) Hedelmiä meillä on mennyt aina paljon, viikoittain tuon ison kasan erilaisia hedelmiä ja vihanneksia kotiin. Lasten lempparia on tällä hetkellä luomuporkkanat, maistuvat tosi hyviltä. On tullut ostettua myös mm. kookosöljyä ja inkivääriä. Inkivääriteetä tulikin juotua paljon silloin kun olin flunssassa ja siitä taisi jäädä tapa. Eilenkin illalla hörpin sitä ennen nukkumaanmenoa. Miten te olette käyttäneet kookosöljyä esim. ruokaan? Vai onko kookosöljy ihan uusi juttu? Kuulin että sitä voi syödä sellaisenaan, vielä en ole tohtinut maistaa :) Ihonhoidossa olen kylläkin sitä käyttänyt ja kookosöljy tuoksui todella miellyttävälle kasvoilla.