3.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

 

4.jpg

Vitsit että mä tykkään tuosta senkistä. Valmistujaisissani moni ihaili senkkiä ja vieraat kyselivät että jouduinko paljon maksamaan tuosta kun nykypäivänähän nämä ovat aika arvokkaita. Senkin kanssahan kävi uskomaton tuuri, osuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja maksoin tästä muistaakseni 20e. Jonkun verran lakkapinta on kärsinyt tason päältä, mutta se ei minua haitttaa. Joulunaikaan tasoon ilmaantui vielä uusi jälki, kun en hoksannut että saviruukun alle olisi pitänyt laittaa jokin alusta. Kastelin sypressiä ja saviruukku päästi vettä hieman läpi. No, vanhoissa huonekaluissa saa näkyäkin käytön jälkiä :)

Oletteko joskus kuulleet vahakukasta? Minä en ollut koskaan kuullut. Tuossa se kaunistus majailee senkin päällä maljakossa :) Aina kauppareissulla ostan jonkun erikoisemman oksan kotiin tulppaanikimpun lisäksi. Nyt ei täksi viikonlopuksi tarvinnutkaan tulppaaneita ostaa, kun sain ystävänpäivänä kimpun valkoisia tulppaaneja.

Söpö nimi oksalla ja myyjä osasi kertoa että oksa kestää kauan maljakossa kunhan muistaa laittaa lämmintä vettä maljakkoon. Senkin päälle laitoin myös yhden valmistujaislahjani, messinkisen Nappulan, jota olen ihaillut :) Tuohon tasolle on muuten tosi kiva tehdä erilaisia asetelmia! Pääsin muuten pinkin paitani kanssa kuvaan niin muokkasin itseni pois tuosta kynttiläkuvasta :D Juuri salilta tulossa ja paistoi niin ihanasti aurinko että piti samantien ottaa kamera esiin. Mitenkäs siellä on laskiaissunnuntaita vietetty? Laskiaispullatkin syötiin vadelmahillolla ja runsaalla kermavaahtonokareella. Minä olen sitä mieltä että laskiaispullaan kuuluu ehdottomasti hillo, ei mantelimassa :D