5.jpg

Sain inspiraation vaatekaapin läpikäymiseen kun huomasin vaatehaasteen, jossa siis lasketaan omat vaatteet. Mielenkiintoinen haaste. Miten monta vaatetta kaapista löytyykään.. Ylen sivuilta voi lukea haasteesta lisää. Yhteen aikaan (ennen lapsia) ostin tosi paljon uusia vaatteita, aina lähdettiin shoppailemaan ja joka kerralla palasin monen kassin kanssa kotiin. Huh huh. Nykyään ostan tosi harvoin vaatetta itselle ja aioinkin nyt käyttää jo olemassa olevia vaatteita enkä ostaa yhtään uutta.

4.jpg

Olin karsinut jo jonkun verran omasta kaapista vaatteita pois ennenkuin törmäsin haasteeseen, mutta ennen vaatteiden laskemista karsin vielä vähän lisää. Minun vaatekaapistani lähti siis aika monta vaatekappaletta kierrätykseen tai suoraan roskiin. Yhteensä 63 kappaletta! Paljon omasta mielestäni. Nyt vaatetangot ja -hyllyt näyttävät hyvältä, tyhjää tilaa tuli :) 

Vaatekaappini koostuu enimmäkseen mustista vaatteista, mutta väriäkin löytyy mm. kesävaatteista ja urheilupaidoista. Vaatteita minulle jäi tyhjennyksen jälkeen 182 kappaletta. Vielä tuo lukumäärä mietityttää, tarvitsenko oikeasti 182 vaatetta? Voisinko vielä karsia? Ja laskuista jäi pois sukat, alusvaatteet ja ulkovaatteet. Jos olisin laskenut ne mukaan niin määrä olisi noussut yli kahteensataan.

6.jpg

Miten on, oletko joskus laskenut vaatekaappisi sisällön vai tartutko haasteeseen nyt? :)