DSC_3609%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3607%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3595%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3583%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Huh hei, ihana perjantai! Vihdoinkin. Viikonloppua olen odottanut jo maanantaista lähtien. Vaikka viikko oli lyhyempi pääsiäisen ansiosta, niin silti viikko on tuntunut jotenkin tosi pitkältä. Nyt saa nauttia viikonlopusta, ilman sen kummempia juttuja. Kiireettömyys, ulkoilu ja aamuisin pitkään nukkuminen - siinä viikonlopun rennot suunnitelmat.

Jokaisella on varmasti kotonaan jokin lempinäkymä ja yllä olevassa kuvassa näkyy minun. Aamuisin kun avaan silmät ja katson makuuhuoneen ovesta, näen ensimmäisenä tämän nurkkauksen. Rauhallinen ja seesteinen. Ikkunoiden takana näkyy metsämaisema. Moni on myös kuvaillut olohuonettamme sanalla harmoninen. Jotenkin kirkkaat värit ei vaan ole minun juttu, mieluummin katselen maanläheisiä, rauhallisia sävyjä sopusoinnussa keskenään. Ja tietty jotain vihertävää sohvapöydällä. Viime viikonlopuksi ostin kimpun harsokukkia ja sama kimppu saa ilahduttaa vielä tulevankin viikonlopun. Ensi kerralla pitää muistaa ostaa oksia enemmän, niin tulee kimpustakin tuuheampi. Tässä on nyt vain kolme oksaa.

Viikonloppuna tulossa kuvia kauniista meikkipöydästä, joka löydettiin vintiltä. Se oli niin hyvässä kunnossa ettei tarvinnut kuin pölyt pyyhkiä ja kantaa sisään. Rentouttavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolen!