En malttanut olla näyttämättä tätä vielä hieman keskeneräistä projektia, joka on tehty täysin ilmaisista tarvikkeista! Teimme liiteristä löytyneistä ikkunoista, kuormalavoista ja jämälaudoista kasvihuoneen. Vielä se ei ole valmis, hieman maalia pintaan (mitä nyt tuolta kaapista löytyy), vetimet paikoilleen ja multaa pohjalle, sitten vain seuraamaan kurkkujen ja tomaattien kasvua. Eikö tullut aika söpö pieni kasvihuone?

DSC_4487%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4523%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Leikkimökki rakennettiin pari kesää taaksepäin myös kierrätetyistä tarvikkeista ja naureskelinkin että pihalta löytyy jo monta kierrätysjuttua. Minikasvihuoneesta kaikki aikoinaan lähti.. sen voi kurkata täältä. Mutta minkäs teet kun tykätään nikkaroida ja keksiä jämätavaralle käyttöä. Miehen ilmeet ovat usein näkemisen arvoisia, kuten kasvihuoneen kohdalle, kun hain liiteristä pari kuormalavaa ja kasan ikkunoita. Arvasi varmaan että nyt päästään taas nikkarointipuuhiin :D Niin hyviä ideoita tulee välillä mieheltäkin että en se minä täällä yksin niitä keksi ;D Näytän sitten teillekin mikä hänen uusin idea oli, kunhan saadaan teos valmiiksi.

DSC_4491%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Kesä on vienyt ihan mennessään, tänään onkin virallinen kesän aloituspäivä. Juhlia meillä ei ollut viikonloppuna yksiäkään joten aika meni pihalla. Tuntuu ettei sisällä käydä kuin pyörähtämässä, ulkona on niin paljon tekemistä ja nautitaan aurinkoisesta ilmasta. Ollaan me ehditty istumaan ja nauttimaankin aikaansaannoksista, vaikka näistä kirjoituksista voisi päätellä että koko ajan touhutaan pihan kimpussa :D Sadepäivinäkin tosin ollaan ulkona katoksen alla jotain kivaa suunnittelemassa. Kesä on ehdottomasti paras vuodenaika, tätä voisi kysyä vaikka koko perheeltä! Kesälomasuunnitelmat on osin tehty, sitten loppuaika mennään sinne tänne kuten monena muunakin kesänä. Extempore lähdöt ovat niitä kaikkein hauskimpia. Oikein mukavaa kesäkuun ensimmäistä päivää :) Ja onnittelut kaikille valmistuneille!