DSC_4557%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4541%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4571%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Aurinkoista lauantaita! Täällä on jatkettu ahkerointia pihalla kasvihuoneen teon jälkeen. Kiitoksia muuten paljon ihanista kommenteista kasvihuoneeseen liittyen, kiva että tykkäsitte! Ohjettakin kysyttiin kasvihuoneeseen, otan mittoja siitä ylös ja kirjoitan tänne blogiin ylös, eihän me miehen kanssa hoksattu ottaa edes välitilannekuvia.

Niin mitäs muuta me ollaan touhuttu. Terassin laajennus on loppusuoralla (vielä puuttuu reunalaudat) ja puuliiteri tehty, vain maalikerrosta vailla. Uusin projekti tuli vähän yllättäin kun saimme muutamalla eurolla kasan kuormalavoja pihalle. Jotain niistä oli keksittävä ja grillipaikan terassin laajennuksen myötä tarvittiin lisää istumatilaa, joten niistä tehtiin musta sohva. Siitä tuli aika magee.

Sohva on iso, 2,4m pitkä ja muistaakseni metrin leveä, mahtuu vaikka nukkumaan :D testattu on, otin eilen päikkärit sohvalla viltin alla. Patjoista teen vielä jonkunlaiset pehmusteet tuohon ja iso kasa tyynyjä nojaksi, sitten sohva on valmis. Taas yksi edullinen DIY, maalithan tuossa vaan maksoi, ostin heti 9L maalipurkin niin saan sillä maalattua uuden puuliiterinkin. Liiteristä tulikin vähän modernimpi versio, vain pyöreä ikkuna enää puuttuu :) Mitäs te ootte touhuilleet? Joko on kesäfiilistä tai jopa kesäloma? Täällä ollaan jo ihan kesäfiiliksissä, odotellaan että isikin pääsee lomalle ja sitten startataan auton keula kohti pohjoista :)