Löysin vihdoin etsimäni lasikuvun kirppikseltä. Kauan olen etsinyt hieman isompaa lasista kupua, vain muovisia on tullut vastaan mutta nyt tärppäsi. Kirppiksiä kierrellessä parasta on yllätyksellisyys, koskaan ei tiedä mitä sieltä lähtee mukaan. Vaatteita katselen todella harvoin, oikeastaan en koskaan, mutta sisustustavaraa sitäkin ahkerammin tai tavaraa jota voisi tuunailla omaan sisustukseen sopivaksi. Yleensä lähden tyhjin käsin kotiin, mutta joskus tekee hyviä löytöjä yhdellä samalla reissulla useampiakin.

Lasikupu koristaa nyt vierashuoneen pöytää. Pöydän ostin viime kesänä katetulle terassille, mutta se taisi jäädä pysyvästi tuohon, niin kivannäköinen tuota betoniseinää vasten. Viimeisestä kuvasta huomaa että joku oli käynyt rikkomassa HAY:n käden. Kukaan ei tunnustanut, sormi oli vain laitettu nätisti pöydälle :D

DSC_4618%20%E2%80%93%20kopio-tile.jpg

 

DSC_4579%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tänään maalasin (hyttyset kaverina) puuliiterin loppuun mustalla maalilla, siitä tuli aika hieno vaikka alkuun epäilin tuleeko liian tumma. Ei ollenkaan! Sulautuu niin hyvin metsän reunaan ettei sitä meinaa edes huomata. Vielä kun löytäisin jostain pyöreän(!) ikkunan.. Sen siitä saa kun suunnittelee jotain ja saa jonkin idean, sitten vasta mietitään miten se toteutetaan :) Olenkohan koskaan maininnut blogissa että kun jotain päätän niin sinnikkyyttä ja jääräpäisyyttä täältä löytyy ;D Luulen että joudun leikkaamaan pleksistä ikkunan. Mutta pyöreä siitä tulee :)  Kivaa viikkoa!