Kaikki tietää mieltymykseni betoniin, eikö vain :) Tässä toisen betonipenkin muotin valmistumista odotellessa(!) ostin itselleni betonialustalla olevan lasilyhdyn katetulle terassille. Meillä on tapana istua terassilla iltamyöhään, joten on kiva sytytellä kynttilöitä tunnelmanluojiksi vaikka valoisat kesäyöt eivät välttämättä kynttilöitä tarvitsisi. Mutta tää on vähä niinkuin betonipenkille kaveri kun odottelen sitä toisen penkin valmistumista.

DSC_5361%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5364%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5340%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Vihdoin sää lämpeni niin että tarkenee terassilla istua ilman torkkupeitettä. Kesän ehdottomasti paras paikka pihallamme on katettu terassi. Siellä lapset pelaavat, leikkivät, ajavat polkutraktoreilla pitkin terassia ja välillä hyppäävät maitotankista tehtyyn paljuun. Lämmitystä siinä ei vielä ole mutta näyttää kelpaavan kylmempikin vesi. Eilenkin vesi ja ankat lentelivät pitkin pihaa, niin kivaa oli polskutella vedessä auringon paistaessa.

Mulla on tapana kierrellä iltaisin omalla pihalla (onko muilla sama tapa?) ja eilen huomasin uuden pionilajikkeen kukkivan. Ihana tummanpunainen kukka aukeamassa, joten pakko oli ottaa kuva muistoksi. Äsken huudeltiin keittiöstä eväiden tekoon, joten se on moikka! Kalavehkeet on valmiiksi pakattuna, nyt kaloja narraamaan. Aurinkoista torstaita!

 

DSC_5367%20%E2%80%93%20kopio.jpg