DSC_5568%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5572%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sunnuntai-illan tervehdys täältä kotoa! Loppuviikosta on ollut joka päivä menoa jonnekin etten ole kerennyt blogin pariin, mutta tänään ehdin ja ajattelin heti toteuttaa lukijan toiveen. Eli ensiesittelyssä meidän maitotankista tehty kylmäpalju :) En tiedä miten en ole aiemmin tätä blogissa muistanut esitellä vaikka se on jo monta vuotta sitten tehty takaterassin yhteyteen. Kiitoksia vain muistutuksesta sinulle joka pyysit kuvia paljusta :) Sopiva paikka löytyi tosiaan terassin nurkkauksesta ja teimme korokkeen ympärille, jotta lapset pääsevät paljuun helpommin.

DSC_5564%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Maitotankki on vuorattu kyllästetyllä laudalla, samaa mitä olemme käyttäneet terassin tekoon. Sopivan lyhyillä ruuveilla saatiin laudat kiinni ja minusta tuo on paljon parempi kuin että teräksinen tankki näkyisi, sulautuu melkein koko terassialueeseen :) Lapset rakastavat paljussa polskimista, itselleni vesi on vielä liian kylmää mutta saunasta on kiva käydä vilvoittelemassa. Tarkeneekohan tänään pulahtaa saunan jälkeen kylmään veteen, iiks, saa nähdä! Aurinkoista iltaa! Ensi viikolla tulossa sisustusjuttuja niin sisällä kuin ulkona, nähdään <3