Moikka taas! Sateista täällä, välillä aurinko pilkahtelee pilvien välistä, mitenkäs siellä? Nyt tulee taas puutarhajuttuja, en vaan millään malta olla näyttämättä teillekin näitä kuvia :) Kasvihuone jonka rakensimme, on osoittautunut todella käteväksi ja miten nopeaa sieltä saa herkkuja suuhun. Tomaatin ja kurkun taimet kasvoivat kattoon asti muutamassa viikossa. Laitoin sinne myös harsokukkaa kasvamaan, juurikin ne sipulit jotka ostin keväällä Lidlistä. Hyvin lähtivät kasvuun. Ensimmäisessä kuvassa näkyykin oikea DIY-komppania :D Vasta kuvaa katsellessani huomasin että siinä on kaikki omin kätösin tehtyä. Raparperipuska näkyy pienenä taustalla, siitä ei ole paljoa jäljellä kun tein mehua ja pari raparperipiirakkaa. Nyt odotellaan muuta satoa kasvimaalta.

DSC_5418%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5439%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

kasvihuone%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5433%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5444%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Minttu leviää muuten aika nopeaa, joskus olen istuttanut minttua tekemäämme kasvulavaan ja joka vuosi sitä on tullut enemmän mitä edellisvuonna. Ollaan tehty jo monet Mojitot oman maan yrteistä ;) Kaupasta kun ostan salaattia (oma salaatti on vielä kasvussaan) niin istutan juuret maahan käytettyäni salaatinlehdet. Kuvassa näkyykin miten paljon salaatti on taas kasvanut.

Mansikkamaalta saadaan satoa tänäkin vuonna, kukkia on ainakin runsaasti. Lapset tykkäsivät herneistä joten istutin kaksi isoa lavaa hernettä, nyt vain odotellaan ensimmäisiä herneitä suuhun popsittavaksi. Onko teillä jotain kasvamassa omalla pihalla tai parvekkeella vai ostatteko kaupasta valmiina?

DSC_5489%20%E2%80%93%20kopio.jpg