Olen etsiskellyt mattoa aulaan, mutta olen myös harkinnut olevani ilman mattoa nyt jonkun aikaa. Valkoinen nukkamatto on tullut tiensä päähän, joskus aikoinaan ostin sen Ikeasta ja yrittänyt pari kertaa pestä maton siinä onnistumatta. Aina se jää likaisen näköiseksi ja senhän tietää että lapsiperheessä valkoiset matot eivät pysy ikuisuuden valkoisina, joten nyt etsinnässä erivärinen matto tai sitten valkoinen, jonka pesu myös onnistuu. Kokosin kollaasiin Elloksen sivuilta mattoja joista voisin harkita mattoa aulaamme. 

 

nimet%C3%B6n.jpg

1. Rachel-matto

2. Uni-matto

3. Bryne

4. Milano

5. Pomona-matto

 

Tuo nro.2 meiltä jo löytyykin suurimmassa koossa olohuoneesta ja siihen olen ollut tyytyväinen, edullinen perusmatto ja sitä voi käyttää molemmin puolin. Tekisi mieli tilata samanlainen. Matto on myös tosi kevyt puistella vaikka olkkarin matolla on kokoa kolmisen metriä. Kuviollinen houkuttelisi myös, kuten kollaasista näkyy, siinä on ihania kuviollisia mattoja mulla vaihtoehtoina. Voihan mattoprobleema :) Löytyykö teiltä jokin näistä matoista? Huomasin että osa oli alennuksessa joten nyt olisi hyvä aika tilata matto kotiin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.