Heipsis! Ollaanko siellä lomalla? Meillä kaksi viikkoa takana ja vielä kaksi viikkoa edessäpäin. Silloin olisi tarkoitus käydä Särkänniemessä ja jossain muualla, vielä en tiedä mihin suuntaamme. Olen netistä yrittänyt etsiä jotain kivoja camping alueita josta voisi vuokrata mökin, näin kesäisin sellaiset paikat ovat meidän suosiossa. Säät ovat ainakin nyt hellineet lomalaisia, tuossa juuri puhuttiin kun tultiin meren rannalta kotia päin että olikohan kesän ensimmäinen viikko kun ei satanut kaatamalla :D Meidän perunamaa lainehtii vedessä, saa nähdä saadaanko perunoita ollenkaan. Ensi vuonna pottumaa tulee korkeammalle paikalle siltä varalta jos rankkasateet tulevat. Onneksi kasvimaalta tulee paljon satoa ja kasvihuoneen kurkut ja tomaatit kasvavat kovaa vauhtia. No mutta nyt kuviin!

Olen etsinyt valkoisia ruukkuja terassille joista löytyisi myös sisäruukut, ettei koko ruukkua tarvitsisi täyttää mullalla. Kevyet, näyttävät ruukut terassille löytyivät Kärkkäiseltä. Noista meidän entisistäkin tykkään, mutta ne piti kokonaan täyttää mullalla ennenkuin pääsi istutuspuuhiin. Nämä uudet ovat juuri sopivat isoille hortensioille. Hortensiat ovat muuten tämänkin kesän lempparikukkiani! Niin kauniita ja kestäviä, kunhan muistaa kastella usein.

DSC_5397%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5408%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29.j

Ruukut ovat materiaaliltaan muovia ja 50cm korkeita. Näitä löytyi myös pienempiä ja yksi isompi koko tästä. Alle kymppi oli hintaa, joten todella edulliset tämän kokoisiksi ruukuiksi. Nyt lähden surffailemaan lisää millaisia leirintäalueita maastamme löytyy :) Saa myös vinkata jos tiedät jonkun hyvän paikan. Mukavaa iltaa ja nauttikaa lomalaiset lomasta! :)

DSC_5406%20%E2%80%93%20kopio.jpg