DSC_8101%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8123%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_8129%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-t

 

DSC_8143%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Onko teillä ollut kiva viikonloppu? Täällä kiva sellainen takana. Viikonloppuna oltiin menossa siellä sun täällä, käytiin naapurissa paljuilemassa ja syömässä hyvää ruokaa. Mietittiin siinä paljussa että olis se huippua kun kotoakin löytyisi palju, mutta sitten tultiin siihen tulokseen, että jos meillä olisi palju niin ei välttämättä tulisi enää naapurissa käytyä yhtä usein paljussa. Tänä kesänä ollaan saatu melkein joka viikonloppu kutsu pihasaunaan ja paljuun. Ilomielin mennään kun kutsutaan, mikäs sen mukavampaa ihanassa seurassa.

Kuvissa tytön keräämät kukat pihalta. Sipulinkukat olivat niin kauniita että laitoin niitä maljakkoon asti. Sunnuntaina on kiva olla kotosalla ja sytytellä kynttilöitä pitkin olohuonetta. Istahtaa sohvalle syömään omatekemää pizzaa ja katsoa illan elokuva. Tai vaikkapa lattialle. Tehtiin eilen illalla (tais muuten olla mun idea) perhepeti olkkarin lattialle ja nukuttiin siinä koko perhe, lapsilla oli hauskaa! Nukahtivat alta aikayksikön ja me saatiin katsoa leffaa ja syödä herkkuja. Tai siis minä katsoin, mies nukahti heti lasten jälkeen. Meillä minä joudun katsomaan leffat aina yksin. Leffa kuin leffa niin kuorsaus alkaa eka mainoskatkon aikana :D Sen takia jää kaikki kauhut ja jännityselokuvat katsomatta, kun en uskalla niitä yksin katsoa :) Veikkaan että tänään on sama juttu, täytyy valita joku komedia tai hömppäelokuva. Saanpahan syödä popcorneja enemmän ;) Mukavaa iltaa sinnekin!